БЮЛЕТИН


    СОЦИАЛНА МЕДИЯ

    Get inspired

    Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


      Търсене

      КОЛАГЕН ЗА КОСТИТЕ

        /  КОЛАГЕН ЗА КОСТИТЕ

      КОЛАГЕН ЗА КОСТИТЕ

      Всеки от нас има определена продължителност на живота. Тялото се износва с възрастта, така е, и за това няма чудодеен метод. Болката, сковаността на ставите и проблемите с движението са състояния, които засягат предимно по-възрастните хора и са свързани с дегенеративни заболявания или други ставни проблеми. Основната причина за болките в ставите е износването на хрущяла, който с възрастта намалява и вече не е в състояние да изпълнява защитната си функция върху подвижните части на ставите. С напредването на възрастта човешкият организъм вече не е в състояние сам да произвежда достатъчно количество колаген, а качеството му също е твърде незадоволително. Когато започнете да изпитвате здравословни проблеми от този вид, е крайно време да започнете да използвате колаген за стави, който отговаря за тяхната ефективност и функционалност.

      КОЛАГЕН ЗА ПИЕНЕ ЗА КОСТИТЕ

      Влошената минерализация на костите или проблемите с функционалността на сухожилията, връзките или костните стави са първият сигнал да си набавите качествена добавка с колаген, която ще се справи отлично с тези симптоми и ще подобри качеството Ви на живот. Един такъв продукт е колаген за счупени кости Collibre®Vital. Тази хранителна добавка е предназначена за хора със ставни оплаквания, особено за възрастни хора.

      Как действа колагенът за счупени кости Cоllibre®Vital? Подпомага процесите на възстановяване и регенерация на организма. Дневната доза течен колаген за организма е 10 000 mg, което включва витамин А, С и силиций. Всички тези съставки са идеална добавка към диетата и предотвратяват последиците от недостига на колаген. Редовното им приемане има подхранващ и регенериращ ефект върху организма, но, също така, облекчава болките при дегенеративни болести на ставите.

      НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН ЗА КОСТИТЕ

      За да се поддържат ставите в добро състояние и да се подобри тяхната функция, най-добре е терапията с колаген да се подкрепи с промени в начина на живот и подходяща диета. Преди всичко трябва да се уверите, че сте физически активни. Наднорменото тегло е основният фактор, който причинява прекомерно натоварване на ставите, тяхната болка и за съжаление – по-бързото им износване. Правилният вид активност подобрява функционалността на ставите и премахва болката, а подходящите дози хранителни добавки Collibre® са идеална комбинация за Вашето здраве.

      Добър колаген за костите са препаратите Collibre® – качеството на този продукт впечатлява със своята ефективност, а освен това нашите хранителни добавки, които са с естествен произход и пълни с полезни вещества, компенсират недостига на колаген в организма и действат върху нежеланите бръчки и признаци на стареене.

      КОЛАГЕН ЗА РЕГЕНЕРАЦИЯ НА КОСТИТЕ

      Редовното приемане на колаген и съдържащите се в него съставки има благоприятен ефект върху организма отвътре, като по този начин намалява ефекта на стареенето. Отлично попадение, когато става въпрос за избор на подходяща хранителна добавка, е колагенът за счупени кости Collibre®Vital – благодарение на течния колаген и витамините С, А и силиций, той е отлична добавка, подпомагаща възстановяването на ставните структури, сухожилията и хрущялите. Благодарение на уникалната си структура и свойствата на колагена, той е изключително ефективен в действието си, като укрепва ставите и тяхната гъвкавост, а приемът му в комбинация с подходяща диета и здравословен начин на живот дава отлични резултати. Колагенът за костите има благотворен ефект и върху косата, нейната форма и състояние и спомага за забавяне на процеса на стареене.

      КОЛАГЕН ЗА УКРЕПВАНЕ НА КОСТИТЕ

      Колагенът за пиене Collibre® е иновативна формула, която патентовахме, за да Ви осигурим най-безопасната доза колаген в една дневна порция. Това ще Ви позволи много бързо да допълните недостига от това специфично вещество с най-добрата, хидролизирана версия.

      КОЛАГЕН ЗА СЧУПЕНИ КОСТИ

      Колаген за счупени кости. Един от много неприятните симптоми на недостиг на колаген са сигналите, изпращани към организма от костно-ставната система. Те се проявяват под формата на болки в костите и ставите, както и наранявания и намалена физическа работоспособност. Недостигът на колаген също оказва значително въздействие върху ефективността и функционирането на вътрешните органи. Той е много важен компонент на всеки човешки организъм, който трябва да се допълва в подходяща форма и доза при загуба на колаген поради възраст, стрес или физическо натоварване.

      Нашият Collibre® е създаден с решителност, страст и знания, за да създадем най-добрия и висококачествен продукт за Вас. Напитките с колаген с отлично качество в отделни дневни дози са много удобни за суплементация, те са малки по размер и гарантират, че всеки ден ще осигурявате на организма си колаген с най-добро качество в питейна форма. Запасете се с продуктите Collibre® и се борете за здраве, красива кожа и здрави стави!

      КОЛАГЕН ЗА ЗАРАСТВАНЕ НА КОСТИ

      Кое е най-важното при избора на подходящ колаген? Трябва да е от естествен произход. Синтетичният колаген не въздейства на организма по същия начин като животинския – в крайна сметка това е основният му източник на произход. Още по-важен е самият процес на получаването му. Течният колаген Collibre® има степен на хидролиза 2000 Da (далтони) – това осигурява общо 95% усвояване в тънките черва на храносмилателния тракт, откъдето се разпределя с кръвта по цялото човешко тяло.