БЮЛЕТИН


  СОЦИАЛНА МЕДИЯ

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


   Търсене

   ИДЕЯ
   СЪЗДАВАНЕ

   Collibre е създадена благодарение на страстта, решителността, знанията и сътрудничеството на фантастичен екип от хора, които искат да създават продукти с най-високо качество.. Всеки етап от проекта изискваше концентрация и последователност, за да създадем перфектен продукт, който да донесе реални ползи на нашите клиенти.

   Idea Collibre

   НАЧАЛОТО

   През юли 2014 г. седнахме с екип от експерти в лабораторията и започнахме да разработваме рецепта, която да ни позволи да произвеждаме продукт с най-високо качество и най-високо съдържание на колаген в удобна течна форма и, което е важно, вкусен.
   Заедно тествахме вкусове, плътност, сладост, киселинност, различни обеми, докато не приехме използваната и патентованав момента рецепта.
   Успяхме да подготвим готов продукт с течен колаген, тестван в лабораторни условия.
   Следващото предизвикателство беше да намерим място за производство, което да отговаря на определени стандарти, качество и нашите очаквания. В Полша това се оказа нереалистично. Нито една от работещите фабрики не беше в състояние да поддържа необходимото качество на продукцията Намерихме подходяща фабрика в Австрия. След като адаптирахме производствената линия, създадохме формата на бутилката и коригирахме производствения процес, през 2016/2017 г. получихме продукт, готов за окончателно производство и по-нататъшно разпространение.

   След това трябваше да се заемем с проектирането на графичното оформлението, което се оказа истинско предизвикателство.
   През 2018 г. към екипа ни се присъедини Лукаш Хомански, който донесе опита си, натрупан от много други проекти, и от 2019 г. заедно усъвършенстваме всеки елемент от проекта Collibre, за да осигурим най-високо качество на продуктите за нашите клиенти.
   От 2019 г. насам нашите продукти видяха бял свят и днес са признати на пазара не само в Европа.

   Радваме се, че предлагайки продуктите на Collibre, можем да се погрижим за нашите клиенти и техните близки.

   Препоръчвам го за Вашето здраве,
   Пжемек Словински