БЮЛЕТИН


  СОЦИАЛНА МЕДИЯ

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


   Търсене

   КОЛАГЕН НА ПРАХ, ТАБЛЕТКИ ИЛИ ТЕЧНОСТ?

   Kolagen w proszku tabletkach czy w płynie?

   КОЛАГЕН НА ПРАХ, ТАБЛЕТКИ ИЛИ ТЕЧНОСТ?

   Търсите ефективен начин за добавяне на колаген в диетата си? Търсите ли удобство, ефективност и простота? Не забравяйте да научите какви са разликите между колаген на прах, таблетки и течност. Изберете решение, което подкрепя целта Ви – да възстановите недостига на колаген в организма. Научете повече в нашата статия.

   ЗАЩО ДА ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТЕ КОЛАГЕН?

   В предишни статии сме писали за свойствата на колагена и влиянието му върху здравето. Важно е да се отбележи, че след 30-годишна възраст естествените процеси в човешкия организъм се забавят, подмяната на клетките и способността за регенерация са по-неефективни и с течение на времето стават много по-трудни. По такъв начин ни влияят времето и средата, в която живеем. Ето защо добавките с колаген са мощен фактор за подпомагане на организма в процесите на възстановяване и забавяне на промените, свързани със загуба на тонус, издържливост и имунитет.

   ТЕЧЕН КОЛАГЕН НА ПРАХ – КАК ДЕЙСТВА?

   Като добавяте колаген, вие се ангажирате да повтаряте едно и също действие всеки ден по време на терапията и което ще повлияе значително на промените в тялото Ви. Предимството на колагена на прах е неговият размер. Можете да носите част от праха в кутия и да го разбърквате ежедневно в необходимото количество вода за консумация. Недостатъкът често е вкусът, текстурата и слабото усвояване на колагена на прах от храносмилателния тракт. Простото разтваряне на праха във вода ще улесни консумацията му, но няма да гарантира доброто усвояване на колагена. Също така не винаги ще има възможност да се измери една порция и да се разтвори във вода. И точно тук се появяват таблетките с колаген.

   КОЛАГЕНОВИ ТАБЛЕТКИ ЗА ПИЕНЕ

   Когато разтварянето на прахообразен колаген е предизвикателство, на помощ идват колагеновите таблетки. Лесни за преглъщане с една порция вода, таблетките започват да се разтварят в храносмилателния тракт и освобождават компонентите на колагена. Удобни и винаги под ръка. Недостатъкът на тази форма на добавяне на колаген за организма може да бъде проблемът с преглъщането, който се появява в по-напреднала възраст, и отново усвояемостта под формата на абсорбция в тънките черва на стомашно-чревния тракт. Колагенът под формата на таблетки просто се усвоява, преди да се разпадне на по-малки връзки и елементи, за да бъде транспортиран с кръвта до местата на загубата му, което не гарантира добро усвояване на градивните вещества.

   ТЕЧЕН КОЛАГЕН COLLIBRE ПОД ФОРМАТА НА НАПИТКА?

   Ще си помислите, че е просто – разтворяме праха в течност, приготвяме го под формата на напитка и проблемът е решен. Ние направихме още една крачка. Колагенът, съдържащ се в една бутилка Collibre, е не само внимателно измерена максимална дневна доза от 10 000 mg колаген. Това е и процес на хидролиза, който подготвя молекулите и връзките на колагена за незабавно усвояване от храносмилателния тракт на ниво 95%. Това е и комплекс от витамини С, А, Е и силиций, които са подобряват процеса на усвояване, разпределение, но същевременно повишават устойчивостта на организма към външни и вътрешни въздействия. И всичко това под формата на удобна напитка от 140 ml, която можете да вземете навсякъде със себе си. Не е задължително да го съхранявате в хладилник, но вкусът му е най-добър, когато е охладен. 

   ТЕЧЕН КОЛАГЕН COLLIBRE – КОЙ ПРОДУКТ ДА ИЗБЕРЕМ?

   Какви са разликите между нашите продукти и как да изберете най-подходящия за Вас, можете да прочетете на нашия уебсайт.Сега остава да решите коя форма на доставяне на колаген ще бъде най-удобна за Вас и да започнете приемането на колаген за укрепване на ставите, костите, кожата, косата и ноктите, както и за подобряване на физическата форма и тонуса на тялото чрез една ежедневна дейност благоприятстваща Вашето здраве.