БЮЛЕТИН


    СОЦИАЛНА МЕДИЯ

    Get inspired

    Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


      Търсене

      ДОБЪР КОЛАГЕН ЗА КОЖАТА

        /  ДОБЪР КОЛАГЕН ЗА КОЖАТА

      ДОБЪР КОЛАГЕН ЗА КОЖАТА

      Хранителни добавки, съдържащи колаген, добавките с колаген, известни още като нутрикозметика, са съвременен начин да поддържаме кожата и ставите си във възможно най-добро състояние въпреки напредването на възрастта. С възрастта естественото производство на колаген (здравината на колагеновите влакна) рязко спада, което се отразява значително на еластичността и устойчивостта на кожата, което води до появата на бръчки и загуба на естествения блясък и свежест на кожата.

      Нашите козметични продукти на основата на колаген, обогатени с важни витамини, значително подобряват външния вид на кожата.

      КОЛАГЕН ЗА ПИЕНЕ ЗА КОЖАТА

      Препоръчва се добавянето на колаген в диетата на човека. Ето защо процедурите с колаген стават все по-популярни в естетичната медицина.

      Сред нашите продукти ще откриете колагени за пиене, които поради течната си структура се усвояват отлично в храносмилателния тракт и след това, заедно с кръвта, достигат до тъканите и органите на цялото тяло, като по този начин допълват недостига на колаген, който се появява с възрастта.

      ДОБЪР КОЛАГЕН ЗА КОЖАТА ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ

      Защо колагенът за пиене е по-ефективен за кожата от колагена, предлаган в капсули или таблетки? Главно, поради много по-доброто усвояване от организма. Както споменахме, то е почти 100%, в сравнение с едва 4% при обичайните таблетки. Освен това естественият колаген за кожата под формата на шотове е специално подготвен за Вашето удобство – не е необходимо да приготвяте какъвто и да е разтвор, защото имате под ръка готов препарат, затворен в удобно шишенце.

      КОЛАГЕН ЗА КОЖАТА НА КОРЕМА

      Количеството на колагена в организма ни намалява след 25-годишна възраст, затова е важно да го суплементирате още от толкова млада възраст. Освен това стресът и повишеното физическо натоварване, на които повечето от нас ежедневно са подложени, водят до още по-ускорено намаляване на производството на колаген, което от своя страна намалява еластичността на дермата.

      Недостигът на колаген, наред с други фактори, влияе върху ефекта на „увисналата“ кожа на корема. Добавянето на колаген може ефективно да обърне този ефект и да подобри цялостния вид на кожата.

      Нашите хидролизирани колагени съдържат къси биоактивни пептиди, които в стомаха се превръщат в анинокиселини и след това се усвояват в тънките черва до 95%.

      Този забележителен резултат на нашите хранителни добавки се дължи на течната структура на продукта, като за сравнение колагенът, който няма хидролизуема форма, се усвоява само в 4%. Следователно, това означава, че ефектът от използването на такива заместители е почти незабележим.

      КОЛАГЕН ЗА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО

      Липсата на колагенови влакна също влияе върху образуването на бръчки, с други думи, намалява еластичността и влажността на кожата. Загубата на колаген предизвиква и чупливостта на ноктите, цъфтенето на косата и влошаване на цялостния им външен вид.

      Колагеновите продукти могат да се използват както външно – под формата на препарати като кремове, тоници и т.н., така и вътрешно под формата на хранителни добавки на таблетки или в течна форма – за пиене.

      В нашия магазин ще намерите хранителни добавки в най-усвоимата форма – хидролизирани течности.

      Нашите колагени за пиене Collibre® Active, Beauty, Vital са под формата на хидиролизат в най-високата максимална доза колаген от 10 000 mg.

      Такова количество означава, че при употребата на нашите продукти Collibre® Active, Beauty, Vital първите резултати ще усетите само след кратко време на употреба.

      КОЛАГЕН ЗА АТОПИЧЕН ДЕРМАТИТ

      Нашите продукти са също така ефективна добавка в подкрепа на лечението на атопичен дерматит.

      Ако искате да се грижите за кожата и тялото си, е добре да избирате добавки само с най-високо качество; в случая с колагена си струва да се уверите, че продуктът се характеризира с естествен (животински) произход, а не синтетичен, създаден в лаборатория.

      КОЛАГЕН ЗА СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

      Изключително важен за ефекта и постигането на видими резултати е и процесът на приготвяне на самия течен колаген, т.е. процесът на колагенова хидролиза.

      За да стане кожата Ви по-стегната, трябва да осигурите колагенови хидролизати във високо количество. Важен показател за качеството на колагена е самият процес на приготвяне, т.нар. хидролиза на колагена.

      КОЛАГЕН ЗА ПЕТНА ПО КОЖАТА

      При появата на петна по кожата и други кожни дефекти, които се появяват с възрастта, прилаганият колаген трябва да бъде с възможно най-къса протеинова верига, ако молекулите на колагена са твърде големи, организмът ги изхвърля, преди да могат да бъдат усвоени.

      Колкото по-висока е хидролизата, толкова по-лесно се усвоява колагенът. Най-високата стойност на хидролизата е 2000 далтона и това е стойността, с която се характеризират нашите течни колагени Collibre®. Тази стойност гарантира също така 95% усвояване в храносмилателния тракт.

      КОЛАГЕН ЗА ПИЕНЕ ЗА ЦЕЛУЛИТ

      Нашият естествен колаген, Collibre, също помага за премахването на целулита, т.е. неравномерното разпределение на мастната тъкан, която образува протокалова коричка по кожата.

      Нашият течен колаген Collibre е обогатен с допълнителни витамини и силиций. В една бутилка Collibre ACTIVE, хранителна добавка за активни хора, ние сме добавили витамин А и витамин С, които допълнително подобряват усвояването на колагена.

      ЕСТЕСТВЕН КОЛАГЕН ЗА БЕЛЕЗИ

      Нашият колаген Collibre, получен от говеда и свине, благодарение на високото си съдържание на хидролизиран колаген, действа ефективно и в процеса на избледняване на белези, дори и многогодишни.  Версията колаген Collibre BEAUTY освен витамини А и С, които допълнително подобряват усвояването, съдържа и витамин Е, известен още като „витаминът на младостта“.

      ЕСТЕСТВЕН КОЛАГЕН ЗА ХИРУРГИЧНИ БЕЛЕЗИ

      Говеждият и свинският колаген Collibre BEAUTY също е подходящ за следоперативни белези, препоръчва се и за жени, които искат да подобрят еластичността на кожата (да спрат процеса на стареене), косата и ноктите си.

      ЕСТЕСТВЕН КОЛАГЕН ЗА СТРИИ

      Нашите колагени Collibre са получени само от естествени съставки от животински произход, поради това се отличават с отлична усвояемост. Те бързо и ефективно възстановяват загубите на колагенови протеини в кожата, като по този начин премахват целулита, стриите, белезите и други кожни дефекти.

      КОЛАГЕН ЗА КОЖАТА И СТАВИТЕ

      Какво ще спечелите, като добавите течен колаген за лице Collibre? Младост – много жени заменят естетичната медицина с течен колаген, който по естествен и евтин начин намалява бръчките, подобрява стегнатостта на кожата, намалява пигментацията и дълбоко овлажнява лицето. Ако и Вие искате да изпробвате колаген за лице в течна форма, непременно си купете нашия продукт тип I, обогатен с ценните витамини А, С, Е и силиций. Именно благодарение на тях, колагенът незабавно и ефективно се усвоява, като същевременно предпазва от атаките на вируси и бактерии. Важно е да се отбележи, че колагенът е полезен и за ставите, хрущялите и костите, като предотвратява наранявания и подобрява кондицията им.

      ЕСТЕСТВЕН КОЛАГЕН ЗА КОЖАТА

      Знаете ли, че Дженифър Анистън и Ким Кардашиян са признали, че консумират колагенови напитки? Вие също можете да се възползвате от благоприятното въздействие на колагеновите шотове Collibre, за да запазите младостта си възможно най-дълго. Колагеновите влакна не само подобряват тена, като стягат кожата и намаляват бръчките, но имат благоприятен ефект и върху косата и ноктите. Затова, ако мечтаете за гъста, блестяща коса и нечупливи нокти, колагеновият протеин е правилното решение!

      Чистият колаген се пренася с кръвта в кожата чак до космените фоликули. Това е причината колагеновите влакна ефективно да забавят процеса на стареене, като при това подмладяват, регенерират и подхранват в дълбочина. Не е нужно да избирате болезнени и скъпи пластични операции или процедури по естетична медицина, за да се насладите на красив външен вид. Потърсете хранителната добавка течен колаген Collibre!

      КОЛАГЕН ЗА КОЖАТА

      Collibre® е иновативна и патентована формула, колаген за лице, който ще Ви осигури най-високата необходима доза колаген в най-безопасната форма.

      Една дневна максимална доза ще Ви позволи бързо и по естествен начин да възстановите недостига на колаген в кожата и ставите, както и да забавите самия процес на стареене на кожата.

      КОЛАГЕН ТИП 1 ЗА КОЖАТА

      Колагенът тип 1 се съдържа основно в кожата и достатъчното му количество гарантира, че кожата остава стегната, еластична и гладка.

      Друг тип колаген влияе върху регенерацията на увредения епидермис или по-дълбоките белези, като тази функция се изпълнява от колаген тип III, който се среща главно във вътрешните органи и кръвоносните съдове.

      КОЛАГЕН ТИП 2 ЗА КОЖАТА

      Колагенът тип II е отговорен за функционирането на ставите, хрущялите и сухожилията. Именно липсата му води до дегенеративни ставни болести и загуба на гъвкавост на ставите.

      Независимо дали приемате колаген тип I, II и III, хидролизираният колаген за пиене се оказва най-добрата добавка. Тази форма на колаген набира все по-голяма популярност не само заради своята ефективност, която, разбира се, е основната цел, но и заради удобния начин на прием.

      Нашият колаген за пиене Collibre се предлага в малки, удобни шишенца от 140 ml – винаги с Вас, когато имате нужда.

      НАЙ-ДОБРИЯТ КОЛАГЕН ЗА ВАШАТА КОЖА

      Кой може да използва течен колаген? И мъже, и жени, особено тези над 25 години. Само с една 4-седмична процедура можете да възстановите колагена и основните витамини и да запазите младостта си. Колагенът прониква в по-дълбоките слоеве на кожата, за да я хидратира, регенерира и подмлади с феноменални резултати.

      Бихме искали да Ви напомним, че течният колаген за кожа е ефективен при премахване на хиперпигментации, подпомага лечението на атопичен дерматит, както и намалява видимостта на стриите и целулита. Обърнете внимание на това колко е универсален и многофункционален е нашият колаген, какви ползи имате за Вашия външен вид, здраве и самочувствие. Погрижете се за себе си – заслужавате го!