БЮЛЕТИН


    СОЦИАЛНА МЕДИЯ

    Get inspired

    Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


      Търсене

      КОЛАГЕН ЗА ЛИЦЕТО

        /  КОЛАГЕН ЗА ЛИЦЕТО

      КОЛАГЕН ЗА ЛИЦЕТО

      Collibre® – течен колаген  е хранителна добавка, която ефективно подпомага попълването на дефицита на колаген в организма. Допълнително витамините А, С и Е, както и силиций, подпомагат процесите на разпределение на колагена и насърчават регенерацията на организма.

      Нашите продукти се приготвят с най-голямо внимание и при напълно безопасни условия, така че са безопасни и за Вас и Вашата кожа.  Удобната форма на 140-милилитровата бутилка означава, че можете да я носите със себе си навсякъде и винаги.

      Колаген за лице Collibre® е продукт, който съдържа много къси биоактивни пептиди, които в стомаха се превръщат в аминокиселини – след това се усвояват в тънките черва в 95%, откъдето заедно с кръвта попадат във всички клетки на тялото, неговите тъкани и системи.

      За да видите колко голяма е разликата между нашата марка колаген Collibre®и нехидролизирани колагени, просто погледнете тяхното усвояване. Колагенът, който не е хидролизиран, се усвоява само в 4% – това е пропаст между нашия Collibre®, който се усвоява в 95 процента!

      НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН ЗА ЛИЦЕ

      Как действа колагенът за лице? Collibre® Beauty Drink ?

      Предназначен за грижа за кожата, той оказва голямо въздействие върху намаляването на бръчките, подобрява тургора и еластичността на кожата не само на лицето, но и на другите части на тялото.

      Освен това ценният протеин регенерира увредената коса и нокти, намалява евентуалната пигментация на кожата, предотвратява образуването на целулит и стрии и – което е изключително важно, особено сега, през зимния период – укрепва имунната система.

      Ние Ви предлагаме колагенови хранителни добавки с най-добро качество в малко шишенце, което не заема много място, но съдържа огромно количество полезни съставки, които ще имат благоприятен ефект върху Вашия организъм и неговото възстановяване.

      КОЛАГЕН ЗА ЛИЦЕ ПРИ АКНЕ

      Суплементацията на колаген Collibre® Beauty действа при много кожни проблеми. Ако сте сред хората, които се борят с кожни проблеми, имат проблеми с меки нокти и мечтаят за гъста и силна коса – опитайте Collibre®. Ефективно попълнете недостига на колаген!

      Колагенов шот в кондензирана доза от 10 000 mg, пълен с витамини А, Е, С и силиций, който се усвоява в 95 % от храносмилателния тракт и след това се придвижва по кръвоносната система до самите краища на косата и ноктите. Възстановява, укрепва и придава жизненост. Четири седмичната терапия с нашия продукт влияе и върху качеството на кожата Ви, като я избавя от несъвършенствата и тя започва да излъчва здраве и красота.

      По време на производството на колаген, ние се стараем да се грижим за съставките, които помагат в грижата за кожата, така че си струва да използвате нашата колагенова козметика, за да видите видимите ефекти от тези продукти след кратък период от време.

      ЕСТЕСТВЕН КОЛАГЕН ЗА АКНЕ

      Акнето се появява по лицето в резултат на повишената активност на мастните жлези. Прекомерната секреция на себум води до запушване на жлезите, а самият себум е отлична среда за размножаване на бактерии.

      Ако се нуждаете от бърза и ефективна помощ за кожата си, която се бори с акне, опитайте нашия натурален колаген, който действа върху кожата на лицето независимо от типа кожа. Без значение какъв тип кожа имате – мазна или суха, чувствителна или не – натуралният колаген прониква в дълбоките слоеве на кожата, което е идеалното решение за всички кожни заболявания.

      Нашият натурален говежди колаген предпазва кожата и не предизвиква чувствителност, козметиката съдържа само естествени съставки от най-високо качество, така че можете да я използвате спокойно и с увереност, че няма да повлияе негативно на организма Ви.

      КОЛАГЕН ЗА ПИЕНЕ ЗА ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯ

      Уморени сте от грозните петна по лицето, които Ви карат да се чувствате по-малко привлекателни? Колагенът за пиене Collibre е безопасен източник на пептиди, които проникват дълбоко в кожата, за да стимулират клетките за повишено производство на колаген. В резултат на това, видимостта на хиперпигментацията значително намалява, което води до много по-добро настроение и самочувствие, а много хора се отървават от комплексите.

      Добрият течен колаген елиминира хиперпигментацията, изпъкналите капиляри и паякообразните вени, така че постоянно ще се радвате на сияен тен. Сега може би се чудите защо колагенът има толкова голямо влияние върху състоянието на кожата? Трябва да знаете, че съставът на кожата е в … ¾ колаген! Ето защо, той е отговорен за състоянието на епидермиса, а приемът му дава впечатляващи резултати.

      КОЛАГЕН ЗА ПИЕНЕ ЗА БРЪЧКИ

      След 25-годишна възраст способността на организма да произвежда колаген намалява с 1% с всяка изминала година, което води до значителен недостиг на колаген. Четири седмичната терапия с колаген Collibre®Beauty ще осигури на тялото Ви необходимите съставки за попълване на недостига на колаген, при което ще получите красива, гладка и лишена от несъвършенства кожа.

      Не забравяйте да не превишавате дневната доза, съобразена с потребността на организма Ви от колаген. Съответното количество колаген е посочено на всяка опаковка и трябва да се спазва.

      Чистият колаген е най-важният протеин в човешкото тяло, той е главната част на основата на съединителната тъкан и съставлява до 30% от всички протеини в организма. Най-добрият колаген участва активно и в жизнените функции на повечето органи и тъкани. Отговорен е за адекватната хидратация на кожата и обновяването на клетките, включително за забавяне на процеса на стареене. Също така, колагеновите влакна са основните градивни елементи на сухожилията, съединителната тъкан, костите, роговицата на окото и ставите.

      Нашият хидролизиран колаген Collibre® съдържа уникален състав от аминокиселини като:

      • глицин,
      • пролин,
      • лизин.

      Именно благодарение на тях, колагеновите влакна са устойчиви на разтягане. За съжаление, както вече знаем, производството на колаген естествено намалява с възрастта. За да се избегнат неприятните последици, свързани с възрастта и стареенето на кожата, трябва да се използват хранителни добавки, които имат положителен ефект върху колагеновите молекули. Действието на колагена Collibre®Beauty перфектно попълва всички дефицити във Вашия организъм!

      ТЕЧЕН КОЛАГЕН ЗА ЛИЦЕ

      В нашия магазин ще намерите ценен колаген тип 1, обогатен с витамини С, Е, А и силиций, които подобряват усвояването на продукта и повишават устойчивостта на организма. Колагенът в продукта BEAUTY е особено популярен сред дамите. Молекулите на течния колаген незабавно навлизат в кръвообращението, което ги разпределя по цялото тяло, в резултат на което препаратът оказва благоприятен ефект върху състоянието на кожата, косата и ноктите.

      Колагенът Collibre изглажда бръчките, омекотява епидермиса, стяга тялото и възпира процеса на стареене. Препоръчваме го особено на хора над 25 години, тъй като на тази възраст естественото производство на колаген намалява. Освен това около 30-годишна възраст тялото губи повече от този градивен материал, отколкото произвежда. Както виждате, натуралният колаген за лице Collibre е подходящ за хора от всички възрасти, въпреки външния вид, а не само за възрастни хора.

      Бихме искали да ви напомним, че колагеновият шот се усвоява почти в 100% от организма, докато нехидролизираните таблетки и капсули се усвояват само в около 4%. Запазете младостта си и се погрижете за красивия си външен вид с продуктите Collibre, т.е. по-евтините заместители на процедурите на естетичната медицина. Погрижете се за себе си днес!