БЮЛЕТИН


    СОЦИАЛНА МЕДИЯ

    Get inspired

    Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


      Търсене

      КОЛАГЕН ЗА СТАВИТЕ

        /  КОЛАГЕН ЗА СТАВИТЕ

      КОЛАГЕН ЗА СТАВИТЕ

      Колагенът влияе върху ставите, сухожилията, кожата и свързването на ставния хрущял. Колагенът е един от основните белтъци, които изграждат тялото ни, и затова хранителните добавките с колаген с напредването на възрастта са толкова важни и ключов въпрос е, че колкото по-рано започнете лечението, промените в състоянието на кожата, ставните хрущяли, съединителната тъкан, ставите, сухожилията и хрущялите ще бъдат спрени на по-ранен етап и самият процес на стареене на тялото (хрущялна тъкан, кожа) с напредването на възрастта ще бъде удължен във времето.

      КОЛАГЕН ЗА ПИЕНЕ ЗА СТАВИТЕ

      Една от най-ефективните добавки, предлагани на пазара, е колаген за пиене за ставите или казано по друг начин хидролизиран колаген – течна хранителна добавка.

      Съдържа къси биоактивни пептиди, които благодарение на малката си структура се усвояват лесно в тънките черва –  95 %, откъдето с кръвта достигат до останалите органи, тъкани и ставни хрущяли. Заслужава да се отбележи също, че нехидролизираният колаген се усвоява само в 4%.

      КОЛАГЕН ЗА ТАЗОБЕДРЕНИТЕ СТАВИ

      Недостигът на колаген оказва значително влияние, наред с другото, върху състоянието на костно-ставната система, костите и съединителната тъкан. Ако имате проблеми с болки в костите, ставите, наранявания и намалена работоспособност, трябва да посегнете към най-ефективния естествен колаген за стави, възможно най-скоро. Недостигът на колаген е и една от основните причини за понижен имунитет, което води до развитие на различни болести.

      Един от най-важните въпроси е произходът на колагена, нашите хидролизирани добавки Collibre са естествени, т.е. препарати от животински произход, които не се синтезират в лаборатория.

      Освен това хидролизата е другият важен фактор, който значително влияе върху усвояването на колагена. Колкото по-малък е размерът на колагеновата молекула, толкова по-голяма е нейната усвояемост. Най-високата стойност на хидролизата е 2000 далтона и това е молекулното тегло, с което се характеризират нашите течни колагени Collibre®. Това количество отговаря на максималния необходим дневен прием от 10 000 mg.

      КОЛАГЕН ЗА КОЛЕННИ СТАВИ

      Натуралният колаген за пиене за коленни стави в хидролизирана форма е най-бързият начин за възстановяване на ставите, хрущялите и сухожилията. В нашия магазин ще намерите хранителната добавка колаген за ставите под формата на колаген Collibre® Active, Beauty, Vital. Всеки хидролизат съдържа максимална дневна доза от 10 000 mg. Освен това всички препарати на Collibre включват и витамин С, който оказва значителен ефект върху синтеза на колагеновите влакна.

      КОЛАГЕН ПРИ БОЛКИ В СТАВИТЕ

      Съставът на нашия колаген Collibre е обогатен и с витамин А и силиций, които освен ставите, подобряват и възстановяването на косата, кожата и ноктите. Пиенето на колаген за ставите влияе и върху регенерацията на целия организъм, също и след интензивни усилия или при активен начин на живот. В този случай, ние препоръчваме, по-специално, хранителната добавка колаген с хиалуронова киселина за стави Collibre® Vital, допълнително обогатена с витамини от група В: В1 – тиамин, В3 – ниацин, В5 – пантотенова киселина, В6, витамин В7 – биотин, В9 – фолиева киселина и В12, D3, Е и, разбира се, вече споменатия витамин С. Редовната употреба на колаген Collibre® Vital намалява болката, значително ускорява регенерацията на ставите и целия организъм. Хранителната добавка колаген Collibre е по-добра алтернатива от капсулите, лекарствата или други хранителни добавки под формата на таблетки

      КОЛАГЕН ЗА ДЕГЕНЕРАТИВНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА СТАВИТЕ

      Хиалуроновата киселина в колагена за стави и хрущяли, особено в хидролизирана форма, е една от най-добрите форми на течен колаген. Колагеновите протеини Collibre за стави, съдържащи хиалуронова киселина, са допълнително обогатени с витамини и силиций. Максимален колаген в малка бутилка от 140 ml, която можете да вземете навсякъде със себе си.

      КОЛАГЕН ЗА СТАВИТЕ И КОЖАТА

      Знаете ли, че при жените след менопауза количеството на колагена намалява с до 30%? Ето защо допълнителната суплементация с колаген помагат да запазите младостта си за по-дълго време. В нашата оферта ще намерите не само чист колаген за ставите, но и за кожата, т.е. колагеновия продукт BEAUTY, предназначен за жени и мъже на различна възраст. Той спира процеса на стареене, укрепва тялото и намалява бръчките по естествен начин.

      Какви други ползи носи колагенът за кожата? Намалява пигментацията, за да се радвате на сияен и здрав тен. Освен това намалява появата на целулит и стрии, така че можете спокойно да се покажете в къси панталони в разгара на лятната ваканция, независимо от възрастта си. Чистият колаген Collibre хидратира кожата, което води до кадифено усещане и добре поддържан външен вид – увисналата кожа вече няма да бъде Ваш проблем.

      Имате чувствителна кожа или такава с повърхностни капиляри? И в този случай течният колаген ще подобри състоянието на кожата, като намали възпаленията. Ето защо хората, които страдат от атопичен дерматит, обичат да се възползват от хранителните добавки с колаген. Поръчайте нашия течен колаген BEAUTY, за да се радвате на безупречно тяло и здрава кожа!

      НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН ЗА СТАВИТЕ

      Натурален колаген за стави, хрущяли, кости Collibre е идеалното решение за всеки. Collibre ACTIVE е колагенова добавка както за активни хора, така и за тези, които се нуждаят от регенерация в по-голяма степен, освен това ACTIVE е обогатен с група компоненти под формата на: витамин А и витамин С. Collibre във варианта BEAUTY, освен с витамини С и А, е обогатен и с витамин Е, който е отговорен за забавяне на процесите на стареене на организма. Версията Collibre VITAL е колаген, допълнително обогатен с витамини от група В, витамин D3 и фолиева киселина, препоръчва се най-вече за жени в зряла възраст, които преминават през менопауза, и за възрастни хора, които имат проблеми със ставите и остеопороза.

      ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН ЗА СТАВИТЕ

      Хидролизиран колаген със съответния размер на биоактивните пептиди, произвеждани по време на производството на колаген, е най-добрата форма на течен колаген, която понастоящем се предлага на пазара. Колагеновият хидролизат в стомаха се превръща в аминокиселини като пролин, хидроксипролин, лизин, глюкозамин, които се усвояват в тънките черва до 95%.

      ЛИОФИЛИЗИРАН КОЛАГЕН ЗА СТАВИ

      Лиофилизиран колаген за стави, т.нар. колаген за тазобедрените стави е идеално решение за ефективно и естествено възстановяване на структурата на хрущялната и костната система. При болки в ставите особено добра е версията на Collibre VITAL, която има и значителен ефект върху възстановяването на костната структура при остеопороза.

      НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН ЗА СТАВИТЕ

      Безопасен ли е колагенът за пиене за ставите? Разбира се, защото колагеновият протеин се произвежда от нашето тяло. Той е основен структурен елемент на костите, мускулите, кръвоносните съдове и кожата, и е отговорен за правилното им функциониране. Той е естественото „лепило“ на организма, но след 25-годишна възраст производството му намалява. Ето защо, създадохме течният колаген Collibre, който осигурява максимална дневна доза от 10 000 mg.

      Течният колаген за стави предотвратява изчезването на колагеновите влакна и синовиалната течност, т.е. забавя процеса на стареене на ставните структури. В резултат на това, Вие се радвате на здрави и силни стави – можете да играете любимия си спорт и да се наслаждавате на страстите си всеки ден, независимо от възрастта си!

      ГОВЕЖДИ КОЛАГЕН ЗА СТАВИТЕ

      Натурален животински колаген за ставите. Най-разпространената форма на колаген е говеждият колаген. В диетата колагенът се съдържа главно в хранителните продукти като желатин, желета, пача, пилешки крака, птичи хрущяли, свински крака и кожи. За да се осигури достатъчно колаген на организма, човек трябва да консумира животински продукти всеки ден и в големи количества. Течният колаген изглежда е идеалното решение в тази ситуация.

      КОЛАГЕН ТИП 1 ЗА СТАВИТЕ

      Колагенът за ставите тип I съставлява по-голямата част от всички колагенови влакна в организма. Намира се главно в кожата, сухожилията, костите, както и в роговицата на окото. Добра алтернатива на този вид колаген са двете формули на Collibre ACTIVE, BEAUTY, а така също и препаратът VITAL.

      КОЛАГЕН ТИП 2 ЗА СТАВИТЕ

      Колаген тип 2 се среща главно в ставния хрущял. Отлична алтернатива на този вид колаген е колагеновата добавка Collibe VITAL. Нашият хидролизиран течен колаген тип 2 е особено препоръчителен за хора с проблеми в опорно-двигателната система.

      КОЛАГЕН С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА ЗА СТАВИТЕ

      Колагенът за дегенеративни болести на ставите, който има силни регенеративни свойства, е водещ в нашия магазин. Добавянето на хиалуронова киселина подобрява цялостно състоянието на костите, ставите и хрущялите в организма. Те са по-хидратирани и следователно по-здрави. Многобройни научни изследвания потвърждават това, например изследователи от медицинския център Beth Israel Deaconess Medical Center в Харвард, Бостън, са проучили въздействието на колагена и са установили, че добавките с колаген тип 2 помагат дори на пациенти, страдащи от ревматоиден артрит.

      Предлагаме говежди колаген, който превъзхожда рибния колаген по отношение на безопасността. Той се получава от проверени стопанства, контролирани от ветеринарни лекари, които идентифицират всяко животно, докато при рибите такъв строг контрол не е възможен.

      НАЙ-МОЩНИЯТ КОЛАГЕН ЗА СТАВИТЕ

      Нашите колагенови препарати Collibre са иновативна, уникална формула. Специално разработеният от Collibre процес за производство на хидролизиран колаген (тип 1, тип 2 и други) гарантира, че получавате максималната дневна доза от продукта в безопасна течна форма. Collibre също представлява и удобна опаковка с колаген, която можете да вземете със себе си, независимо дали отивате на работа или на разходка, а малката бутилка от 140 ml ще се побере дори в малка дамска чанта.