БЮЛЕТИН


    СОЦИАЛНА МЕДИЯ

    Get inspired

    Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


      Търсене

      КОЛАГЕН ЗА СУХОЖИЛИЯТА

        /  КОЛАГЕН ЗА СУХОЖИЛИЯТА

      КОЛАГЕН ЗА СУХОЖИЛИЯТА

      Увреждането на затворено сухожилие се получава както при непосредствена травма, така и в резултат на активно съкращение на мускула. Възпалението на сухожилието е процес в самата сухожилна тъкан. Подобно увреждане на сухожилията се характеризира със силна болка по време на мускулно съкращение и отслабване на мускулната сила. Колагенът е основният материал на ставните хрущяли и сухожилия. Той е един от най-разпространените протеини в човешкото тяло. Намиращ се в почти всяка тъкан, колагенът е структурен протеин, който изгражда тялото и осигурява здравина на тъканите. Най-високо съдържание на колаген има в костите, сухожилията и хрущялите.

      Съществуват 3 основни вида колаген – хидролизиран колаген тип 1, хидролизиран колаген тип 2 и хидролизиран колаген тип 3. Липсата на колаген, или по-точно неговия недостиг в организма, причинява различни увреждания на връзките и ставите, поради което е толкова важно да се уверите, че получавате достатъчно колаген. Един прост начин да се попълнят липсите му е да се приемат хранителни добавки. Нашият колаген за пиене Collibre® е идеалното решение за този тип проблеми.

      КОЛАГЕН ЗА АХИЛЕСОВО СУХОЖИЛИЕ

      Положителните ефекти от приема на колаген са:

      1. укрепване на хрущяла,
      2. укрепване на сухожилия и връзки,
      3. укрепване на костите

       

      Както знаете, всяко физическо упражнение натоварва сухожилията и ставите. Единствено храната дори при здравословна диета не е достатъчна, за да поддържаме ставите си здрави, трябва да ги подсилим с правилната доза колаген. Глюкозаминът е основният компонент на синовиалната течност. Приемът на глюкозамин има много предимства – той подпомага регенерацията на хрущялната тъкан в ставите, прави ги по-здрави и по-гъвкави и влияе на тяхната функция. Хондроитинът е един от основните компоненти на хрущяла. Той е отговорен за синтеза на съединителна тъкан, включително колаген, но също така и на много важни ензими и антитела. Освен това нашия висококачествен колаген е обогатен с витамин С,който също така има положителен ефект върху производството на колаген и като силен антиоксидант предпазва целия организъм от свободните радикали, които се образуват по време на интензивни физически упражнения.

      Swiss collagen active drink е течен колаген Collibre®който се препоръчва за употреба като хранителна добавка. Collibre® помага за много бързото попълване на недостига на колаген в организма, а допълнителното съдържание на витамини и силиций подпомага процеса на разпределение на колагена и регенерацията на целия организъм. Препаратът е подготвен за директно приложение, благодарение на формата си. С мисъл за всички, които искат да попълнят колагена в тялото, да го укрепят, да го хидратират отвътре и забавят признаците на стареене на кожата, ние го подготвихме под формата на малки 140-милилитрови бутилки, които ще се поберат във всяка дамска чанта и ще бъдат с Вас винаги и навсякъде, където имате нужда от него.

      КОЛАГЕН ЗА СКЪСАНИ СУХОЖИЛИЯ

      Погрижете се за себе си и бъдете винаги активни с течния колаген Collibre®!

      Колагенът под формата на удобна течност, плътно затворена в малки бутилки, като дневна доза от този сензационен източник на здраве и младост, има многостранно действие. Подпомага способността на организма да се възстановява бързо след тренировка и в случай на нараняване, поддържа издръжливостта на сухожилията, ставните хрущяли и връзки, подобрява кондицията на организма, укрепва имунната система и, което е важно за тези, които се грижат за фигурата си – намалява апетита и поддържа оптимално телесно тегло.

      КОЛАГЕН ЗА СУХОЖИЛИЯТА

      Ако търсите оптимална подкрепа за активния си начин на живот, използвайте Collibre®Activ! Течният колаген под формата на хидролизат в максимална доза от 10 000 mg е обогатен с витамини А, С и силиций, които перфектно допълват диетата Ви с необходимите компоненти, така че тялото Ви да се възстанови по-бързо след интензивни упражнения.

      Както знаем, практикуването на спорт има много ползи за здравето. Важното е, че повишава нивата на ендорфините, т.е. хормоните на щастието. Физическата активност също така намалява честотата на цивилизационните заболявания, като например хипертонията. Той също така помага за облекчаване на напрежението от ежедневния стрес и много негативни емоции.

      Използването на нашия колаген Collibre®Activ  в продължение на поне един месец ще допринесе за регенерацията на ставите, сухожилията и връзките, ще подобри еластичността на кръвоносните съдове и подхрани вътрешните Ви органи, включително кожата, като й въздейства отвътре, което е много по-ефективно от външното подхранване. Подвижността и гъвкавостта на ставите намаляват след 25-годишна възраст. Когато допълнително натоварваме тялото си с тежки физически упражнения, ние го изразходваме много по-бързо. Ето защо, хранителните добавки с течен колаген са толкова важни поради най-доброто му усвояване. Ако изпитвате болка в ставите по време на спорт или нормални ежедневни дейности, потърсете течния колаген Collibre® под формата на удобна бутилка и се погрижете за здравето си.

      Променете начина си на живот с течен колаген за по-добро самочувствие, здрави сухожилия и стави. Той е идеален както за възрастни, така и за млади хора, които са предразположени към всякакви видове травми на сухожилията.