БЮЛЕТИН


  СОЦИАЛНА МЕДИЯ

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


   Търсене

   СТРУВА ЛИ СИ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА КОЛАГЕН?

   Kolagen - czy warto pić?

   СТРУВА ЛИ СИ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА КОЛАГЕН?

   Обмисляте ли да добавите колаген в ежедневната си диета? Вижте приложенията на течния колаген Collibre и научете повече за ползите от приемането на колаген. Ако четете тази статия, това означава, че търсите обективна информация за ползите от приемането на колаген за допълването на неговия недостиг в човешкото тяло. Научете повече.

   ЗАЩО ТЯЛОТО СЕ НУЖДАЕ ОТ КОЛАГЕН?

   Протеинът, който е колаген, е в основата на конструкцията на човешките тъкани и органи. Той е основният компонент на междуклетъчното вещество на живите организми. Отговорен за подвижността и гъвкавостта на ставите, еластичността и тонуса на кожата и кръвоносните съдове. Ако тялото внезапно бъде напълно лишено от колаген, то щеше да стане крехка, отпусната и неподвижна структура. Затова е важно броят на колагеновите влакна в човешкото тяло да се поддържа на високо ниво. Мъж с тегло 75 kg притежава 7,5 kg колагенови протеини. Благодарение на тези колагенови ресурси, на процесите в човешкото тяло се оказва солидна подкрепа, а Вие получавате допълнителна енергия и красив външен вид.

   Czy warto pić kolagen?

   ЕСТЕСТВЕНИТЕ ПРОЦЕСИ НА СТАРЕЕНЕ И НИВАТА НА КОЛАГЕН

   Подобно на повечето градивни елементи в човешкото тяло, колагенът подлежи на постоянна подмяна и обновяване. Клетките на тялото умират и се заместват с нови. Този процес протича неволно и непрекъснато през целия ни живот. В младостта тези промени се извършват най-бързо, тъй като са свързани с развитието на тялото, растежа, образуването на нови структури и тяхната подмяна. Благодарение на тази „производителност“ за обновяване и регенериране леките рани, получени в детството, изчезват безследно. Кожата ни е стегната и гладка, а гъвкавостта и силата на мускулите и опорно-двигателния апарат предлагат неограничени възможности. За съжаление, човешкото тяло е програмирано за жизнени цикли. След зрелостта, периода на безгрижно обучение в университета, първата работа и първата любов, идва точката на кулминацията. Върхът на способността старите клетки да се заменят с нови. Тялото започва да забавя своята „производителност“ на 30-годишна възраст. Освен това стресът, факторите на околната среда, умерената физическа активност или неправилното хранене ускоряват процеса на стареене. Така преминаваме през живота си, наблюдавайки промените в нашите тела. Губим работоспособност, подвижността на ставите, появяват се болки или други симптоми в опорно-двигателния апарат. Кожата ни губи еластичността си и се появяват първите бръчки, а след това и следващите. Жизненият цикъл се движи неумолимо напред. Консумацията на колаген няма да спре процеса на стареене, но може да го забави и да подпомогне организма в поддържането на неговите структури. И това е нещо.

   СТРУВА ЛИ СИ ДА СЕ ПРИЕМА КОЛАГЕН?

   Колагенът е препоръчителен източник на структурен протеин, който оказва невероятно въздействие върху организма ни. Приемането на колаген трябва да бъде редовно и да се осъществи в продължение на най-малко 2-месеца. Хидролизираният течен колаген се препоръчва поради по-ефективното усвояване на колагена в храносмилателната система. Колагенът за пиене Collibre съдържа максималната дневна доза от 10 000 mg колаген в достъпна доза от 140 ml. Отличен избор за Вас е хидролизираният колаген, допълнен с витамини за подобряване на усвояването му. За да се погрижите за тялото си и да му помогнете да възвърне своята физическа форма и гъвкавост, изберете хранителната добавка с течен колаген Collibre. Вижте как ще се промени тялото Ви с тази хранителна добавка и преоткрийте своята кожа, косата и нокти. Подобрете издръжливостта и физическата си форма. Също така се погрижете да се храните балансирано, редовно бъдете физически активни и спазвайте баланс между работните и домашните дейности. Тъй като колагенът сам по себе си не може да замени пълноценното хранене и всички основни хранителни вещества, които доставяте на любимото си тяло.