БЮЛЕТИН


  СОЦИАЛНА МЕДИЯ

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


   Търсене

   ЕСТЕСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА МЛАДА КОЖА! КОЛАГЕН ЗА ПИЕНЕ COLLIBRE.

   Kolagen Collibre

   ЕСТЕСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА МЛАДА КОЖА! КОЛАГЕН ЗА ПИЕНЕ COLLIBRE.

   През цялата година кожата ни е изложена на много външни фактори като слънце, студ, сух въздух и козметика. Както предпазваме кожата си отвън, като я мажем с кремове, така си струва да се грижим за нея и отвътре. На какво да обърнем внимание, използвайки естествени методи за млада кожа? Вижте нашата статия.

   ОСИГУРЯВАЙТЕ НЕОБХОДИМИТЕ ВИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА.

   Здравият и младежки вид на кожата се влияе от това, което ядем. Пикантните храни допринасят за нарушаването на функционирането на жлезите, което улеснява появата на акне или пъпки. Някои храни могат да предизвикат сенсибилизация или алергия на кожата, което води до нейното раздразнение и зачервяване. Обикновената захар в излишък, алкохолът или други стимуланти като кафето и цигарите също оставят своя отпечатък върху лицето ни. Ето защо е толкова важно да се балансират и намалят вредните навици, както по отношение на храната, така и на здравето.

   ИЗПОЛЗВАЙТЕ ИЗПИТАНИ И БЕЗОПАСНИ ПРОДУКТИ.

   Балансираното хранене ни осигурява основни хранителни вещества, витамини и минерали. Съществува, обаче, една съставка, която съставлява почти 40% от теглото на човешкото тяло и която е трудно да се осигури ефективно с обикновена храна. Колаген. Присъствието му в човешкия организъм намалява с възрастта поради ограничената способност за възпроизводство и репродукция, като началото на този процес започва след 30-годишна възраст. Ето защо, още на тази възраст е добра идея да включите в диетата си хидролизиран колаген за пиене Collibre.

   УДОБНА КОЛАГЕНОВА НАПИТКА ЗА ВСЕКИ ДЕН.

   Продуктите Collibre представляват максимална доза хидролизиран колаген, обогатен с витамини и силиций, затворен в шот от 140 ml. Високо усвояемият швейцарски колагенов хидролизат без лактоза и консерванти, пастьоризиран и приготвен при антисептични условия в Австрия, гарантира качеството на продукта и безопасната му употреба. Изберете един от наличните колагенови шотове Collibre ACTIVE, BEAUTY или VITAL и се насладете на здрава, блестяща и стегната кожа, както и на силна коса и нокти. Колагенът влияе и на ставите, вътрешните органи и дори на костите, така че приемането на хидролизиран колаген Collibre ще въведе доза младост във Вашето тяло.

   КАКЪВ КОЛАГЕН ДА ИЗБЕРЕМ?

   Ако се чудите дали колагенът на прах или таблетките са по-добри от течния колаген, прочетете нашата статия. В нея разглеждаме удобството и ефективността на тези три вида колаген. Проверете, също така, кой вариант на колагена Collibre ще бъде най-подходящ за Вас в нашето сравнение на уебсайта.

   Изпробвайте ефективността на хидролизирания колаген Collibre.