БЮЛЕТИН


    СОЦИАЛНА МЕДИЯ

    Get inspired

    Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


      Търсене

      КОЛАГЕН ЗА КОЛЕНЕТЕ

        /  КОЛАГЕН ЗА КОЛЕНЕТЕ

      КОЛАГЕН ЗА КОЛЕНЕТЕ

      Недостигът на колаген в човешкото тяло оказва много лошо въздействие върху целия организъм. Той се дължи на възрастта, физическо натоварване и стрес – тези фактори допринасят много силно за загубата на тургор и еластичност на кожата и причиняват образуването на дълбоки бръчки и целулит. Недостигът на колаген също е причина за косопада и влошаването на състоянието на ноктите. Организмът сигнализира за недостига на колаген със симптоми като болки в костите и ставите, косопад и влошаване на състоянието на ноктите. Недостигът на колаген тип 2 в организма Ви излага на риск от влошаване на физическата форма и травми, но това не е всичко – този активен в ставите колаген влияе и върху функционирането на вътрешните органи, еластичността на вените и кръвоносните съдове.

      Липсата на колаген води и до понижена устойчивост към инфекции. Колагенът намалява разпространението на бактерии и токсини от околната среда, които влияят на организма ни.  Чрез хранителните добавки с колаген можете не само да предотвратите много заболявания, но и да забавите процеса на стареене на организма.

      ДОБЪР КОЛАГЕН ЗА КОЛЕНЕТЕ

      Swiss collagen vital drink е течен колаген Collibre®, който се използва като хранителна добавка. Той е много ефективен за попълване на недостига на колаген в организма. Освен това съдържа витамини като:

      • А
      • B1– тиамин
      • B3– ниацин
      • B5– пантотенова киселина
      • B6 и B7– биотин
      • B9– фолиева киселина
      • B12, C, D, D3 и силиций
      • хиалуронова киселина,

      … които подпомагат процеса на разпределение на колагена и ефективното възстановяване на организма.

      Нашият колаген за пиене Collibre® произвеждан в удобни бутилки от 140 ml, се приготвя внимателно при безопасни условия, така че когато го използвате като хранителна добавка, можете да сте сигурни, че това е продукт с най-високо качество, безопасен за Вашето здраве.

      Човешкото тяло има ограничена продължителност на живота. С напредването на възрастта процесите на клетъчно възстановяване в организма се променят и колкото повече остаряваме, толкова те са по-забавени. За да останете здрави и младолики за дълги години напред, препоръчваме да приемате нашия колаген за пиене Collibre®.  Хидролизираният колаген за ставите е предназначен както за хора в напреднала възраст – той отлично подпомага възстановителните процеси на организма, грижи се за ставите и тяхното правилно функциониране, за подходящото количество ставна течност и състоянието на хрущяла във всяка става, така и за млади хора на възраст над 25 години. С напредването на възрастта производството на естествен колаген в организма намалява с 1 процент всяка година. Удобната максимална доза течен колаген Collibre® е витаминна и колагенова бомба за Вашето тяло. Тя оказва благотворно въздействие върху всички признаци на стареене, подобрява тургора на кожата и действа върху вътрешните органи, за да им помогне да функционират правилно.

      КОЛАГЕН ЗА БОЛКИ В КОЛЕНЕТЕ

      Редовното приемане на колаген Collibre® помага за подхранване на организма отвътре и забавяне на процеса на стареене. Колагенът за ставите като хранителна добавка е естествен протеин, особено говеждия и свинския колаген, чийто състав на практика не се различава от човешкия протеин, поради което той е най-добре усвояемата от човешкия организъм версия на колагена. Колагенът е градивен елемент на ставните структури като хрущяли, сухожилия и връзки. Благодарение на уникалната си структура, той е изключително разтеглив и едновременно с това издръжлив. Благодарение на редовната употреба на колагена Collibre®, болките в ставите ще бъдат облекчени и ще се почувствате по-добре. Ето защо, Cоllibre®Vital е идеалният избор, когато искате да се чувствате във форма и да възвърнете жизнеността си на всяка възраст.

      Не забравяйте, че хранителните добавки не заместват разнообразното хранене и неговото въздействие върху организма. Ще получите най-добри резултати, само ако се уверите, че получавате доза от най-добрия колаген и осигурите на тялото си най-добрите възможни хранителни вещества под формата на здравословна диета, лишена от преработени храни. Важно е да не забравяте, че за правилното усвояване на колагена витамин С е от съществено значение. Благодарение на тази комбинация, ефектът от употребата на Collibre® ще бъде невероятен!

      КОЛАГЕН ЗА БОЛКИ В КОЛЕНЕТЕ

      Най-важното е колагенът, който възнамерявате да приемате, да е естествен. Нашият колаген Collibre® се усвоява в 95 процента във всяка от клетките на Вашето тяло, като се използва изцяло от организма за възстановяване и регенериране на увредените клетки. Той преминава през храносмилателната система и след като достигне тънките черва, заедно с кръвта достига до всяка малка клетка в тялото Ви.

      Течният колаген Collibre® Vital действа не само върху ставите и правилното им функциониране, облекчавайки болките, но също така намалява декалцификацията на костите и предотвратява остеопорозата, възстановява хрущялните тъкани и износените, натоварени стави, предотвратява мускулни и ставни болки, подпомага процесите на заздравяване на костите след наранявания и всякакви рани. Освен това подпомага процеса на възстановяване след операции или счупвания и, което е много важно, подпомага организма в борбата с вирусите и бактериите, като повишава имунитета му. Подпомага процесите на производство на колаген и е основен компонент за правилното функциониране на вътрешните органи. Важно е да не забравяме, че колагенът има подмладяващи свойства и въздейства върху цялото тяло, укрепва ноктите и косата и подпомага основните функции на организма. Препаратът Collibre® е съчетание на най-качествените витамини и минерали, които имат благоприятен ефект върху целия Ви организъм.